foto kevin van leuven

Kevin Van Leuven

Kevin noemt zichzelf een levensartiest. Met zijn sterke intuïtie en inlevingsvermogen is hij in staat jouw persoonlijke levens- of businessverhaal te vertalen naar een prachtig en krachtig art object. Hij creëert voor jouw een uniek stuk wallart waar je levenslang plezier en voldoening van hebt…een tastbare herinnering voor het leven! Kevin blinkt uit in lasergraveren en airbrushwerk en weet deze technieken als geen ander met elkaar te combineren tot unieke kunstobjecten. Een persoonlijk gesprek met hem is voldoende om de magie te laten ontstaan. Kevin werkt in opdracht van particulieren en bedrijven.

Kevin heeft heel zijn leven altijd geleerd de beste te zijn. Met zijn doorzettingsvermogen, creatieve passie en talent heeft hij veel bereikt als landschaps- en tuinarchitect. Prijzen winnen was een belangrijk doel op zich. En juist op het moment dat hij dacht dat hij zijn dromen aan het realiseren was, kwam via een hele harde les het besef dat hij toch niet het gelukkigste leven leidde. Hij legde zichzelf teveel druk op en werd uiteindelijk letterlijk gedwongen het anders te gaan doen.

Zijn creativiteit is een talent dat hem voorziet van een flinke dosis geluk. Zijn passie is creëren en zijn  hoofd zit vol inspiratie en ideeën. Deze vertaalt hij maar al te graag naar tastbare art- en design objecten. In  Cara Cara Art Studio komt alles samen. Hier creëert hij zijn eigen vrije werk dat hij via exposities presenteert en verkoopt. Ook komen in zijn studio persoonlijke en krachtige art objecten tot stand die jouw (levens)verhaal vertellen. Jouw pure, rauwe, authentieke verhaal komt tot leven als wallart-object.

AFKOMST          BELGIE


MEDIUM            MIXED MEDIA

Artiestverklaring

Kunstenaar, designer en tattooartiest.  Kevin Van Leuven uit Lommel is een creatieve duizendpoot die zich niet in één of ander hokje laat plaatsen.  “Eigenwijs” als hij is, doet hij zijn eigen ding. Zo komen in Cara Cara Art Studio de meest bijzondere creaties tot leven.

 

Kevin

Een kleine greep uit de collectie van Kevin Van Leuven

Bekijk collectie meer over kevin
bekijk alle werken

Kevin Van Leuven

Biografie

Kevin werkte gedurende een 20-jarige carrière als landschaps- en tuinarchitect en tuinaannemer. Met zijn doorzettingsvermogen, klantgerichtheid, creatieve passie en talent heeft hij veel bereikt. Hij blonk uit in zijn werk en prijzen winnen was een belangrijk doel op zich.  En juist op het moment dat hij dacht dat hij zijn dromen aan het realiseren was, kwam hij via een harde les tot het besef dat hij niet zijn gelukkigste leven leefde. Hij werd gedwongen het anders te gaan doen. Hij groef diep in zichzelf en ontdekte waar zijn échte passie lag: het ongeremd artistiek creëren.

Kevin is een levensartiest/-creator en weet met zijn sterke intuïtie en inlevingsvermogen jouw persoonlijke levens- of businessverhaal te vertalen naar een prachtig en krachtig art object. Als eigenzinnige creatieveling laat hij zijn grenzeloze creativiteit en passie los om jouw verhaal te vertalen naar een uniek stuk wallart of bodyart waar je levenslang plezier en voldoening van hebt…een tastbare herinnering voor het leven! Kevin blinkt uit in lasergraveren, airbrushwerk en tattoeëren en weet deze technieken als geen ander met elkaar te combineren tot unieke art objecten. Voor hem is kunst de expressie van de ziel.  Hij gaat op zoek naar de pure, rauwe en authentieke menselijke ervaring.  De klik tussen jou en jouw verhaal enerzijds en hem als artiest anderzijds is dan ook het fundament van al zijn creaties. Kevin werkt in opdracht voor particulieren en bedrijven. Daarnaast neemt hij deel aan exposities waar hij zijn collectie vrij werk tentoonstelt en te koop aanbiedt.

Naast de art objecten werkt hij als designer aan diverse kunstzinnige mode- en interieuraccessoires met houtwerk als rode draad, onder het designmerk Cara-Cara. Het assortiment bestaat momenteel uit een collectie houten handtassen, designvazen, bowls en schalen en diverse collectoritems. Cara-Cara staat voor puur, authentiek en tijdloos design gebruikmakend van natuurlijke materialen als hout en glas. De creaties zijn puur, stijlvol en tijdloos, handgemaakt door een gepassioneerde vakman met kennis van zaken en een personal touch. Kwaliteitsproducten met een basic, natuurlijke en warme uitstraling, authentiek maar toch anders.  Authenticiteit creëer je ten slotte zelf. Deze unieke stukken worden als seriewerk of helemaal naar smaak van de klant gemaakt. Voor zijn werk als designer ontving Kevin onlangs het Handmade in Belgium – label van Unizo.

Elke dag is Kevin in zijn atelier bezig om zijn talenten om te zetten in bijzondere creaties. Gezegend met een ongebreidelde stroom aan ideeën. 

www.cara-cara.be
email: info@cara-cara.be.